Gelijkwaardig en transparant

Gelijkwaardig en transparant

Delen van IT is gebaseerd op gelijkwaardigheid en transparante opbrengsten voor alle deelnemers. We brengen organisaties van dezelfde omvang binnen dezelfde branche bij elkaar en bepalen samen welke opbrengsten we kunnen realiseren door middel van het delen van IT-middelen.

Identiteit
Essentieel is dat de identiteit en soevereiniteit van de deelnemers geborgen blijft, zowel technisch, conceptueel, organisatorisch, financieel als de communicatie en uitstraling.

Deelnemers
De kans op succes is veel groter wannner de deelnemers in de pas lopen qua omvang, proces, branche en doelgroep. Deelnemen wordt goud waard als je bereid bent om ook te delen.

Meetbare opbrengsten
Zonder het vastleggen van meetbare doelen zoals 20% lagere bedrijfslasten binnen 12 maanden is Delen van IT tijdverspilling.

Ervaringen bosworX
Aanvankelijk was bosworX om technische redenen gestart bepaalde ICT-componenten van afzonderlijke klanten te clusteren. Dit leverde in de praktijk zoveel meer voordelen op dat onze klanten daar steeds meer om vroegen. Het succes binnen onze klantenkring heeft ons doen belsuiten om deze vorm van Delen van IT ook mogelijk te maken voor andere organisaties die uitdagingen hebben op het gebied van efficiency en effectiviteit.